Kolmen tähden hotellit

M-Hotel

Ydinkeskustaan 2009 avattu pieni ja laadukas 54 huoneen hotelli sijaitsee lähellä Gostinyi Dvor -ostoskeskusta. «Kultaisen kolmion» nähtävyydet, museot, ostos- ja ruokailupaikat ovat lähellä. Metroasema Gostinyi Dvor 300m ja Nevskij Prospekt 500m.

 

Dostoevsky

Suosittu, 2003 valmistunut moderni keskustahotelli sijaitsee Vladimirski Passazh -ostoskeskuksen ylemmissä kerroksissa. Nevski prospektille 450m ja Talvipalatsiin 2,5km. Suomen asemalle kolme metron asemaväliä. Metroasema Vladimirskaja-Dostojevskaja hotellin alapuolella.

 

Hotelli Moskova

Suomalaisten suosima, 2005-07 uusittu suuri hotelli Nevan rannalla Nevski prospektin itäpäässä. Aleksanteri Nevskin luostari kauniine kirkkoineen ja puutarhoineen vastapäätä. Talvipalatsiin 4,4km. Metroasema Ploshtshad Aleksandra Nevskogo hotellin alapuolella.

 

Nevsky Grand Hotel

Nevsky-ketjun suurin ja suosituin hotelli sijaitsee lähellä Talvipalatsia ja Eremitaasia (600m), Kazanin katedraalia, Venäläisen taiteen museota ja Kesäpuistoa. Vuonna 2004 avatussa hotellissa on 7 kerrosta ja 128 huonetta. Metroasema Nevskij Prospekt 400m.

 

Sankt-Peterburg

Yksi kaupungin suurimmista hotelleista (aik. Leningradskaja) sijaitsee keskustassa Nevan pohjoisrannalla kätevästi vain 700m Suomen rautatieasemalta. Etelänpuoleisista huoneista jokinäköala. Pietari-Paavalin linnoitukselle 1,2km, Nevski prospektille ja Talvipalatsiin 3km. Metroasema Ploshtshad Lenina 700m.

 

Fifth Corner

Keskustan mukavalla alueella – viiden kadun risteyksessä – sijaitseva 49 huoneen moderni ja viihtyisä minihotelli. Nevski prospektille 450m. Metroasema Vladimirskaja-Dostoevskaja 300m.

 


Yllä on lyhyet kuvaukset Pietarin suosituimmista kolmen tähden hotelleista. Voimme tarvittaessa järjestää majoituksen myös muista hotelleista.