Neljän Tähden Hotellit — Pietari

Ambassador

Tyylikäs hotelli historiallisessa keskustassa. Jusupovin puisto ja palatsi sijaitsevat hotellin vieressä, ja Mariinski-teatteriin on matkaa vain 700m. Huoneita 251. Metroasema Sadovaja 7 min. kävelymatkan päässä.

 

Angleterre

Edustava ja kulturellia eleganssia henkivä Angleterre on yksi Pietarin vanhimmista ja kuuluisimmista hotelleista. Sijaitsee Iisakin aukiolla samassa korttelissa kuin Astoria-hotelli. Useimmista huoneista kaunis näköala Iisakin kirkolle. Nevski prospektille 600m ja Talvipalatsiin 900m. Metroasema Nevskij Prospekt 1km.

 

Petro Palace

Yksi kaupungin hienoimmista hotelleista sijaitsee historiallisessa arvorakennuksessa ydinkeskustassa. Vuonna 2005 avatussa hotellissa on kahdeksan kerrosta ja 194 huonetta. Nevski prospektille ja Iisakin kirkolle matkaa 300m, Talvipalatsiin 600m. Metroasema Nevski Prospekt 900m.

 

Sokos Hotel Olympia Garden

Olympic-puiston laidalla, 3km Nevski prospektilta etelään sijaitseva 348 huoneen hotelli. Sopii hyvin myös ryhmä- ja kokousmatkailijoille. Keskustaan 2km ja Pulkovon lentokentälle 10km. Suora metroyhteys Suomen rautatieasemalle (7km). Metroasema Tehnologitsheskij Institut 450m.

 

Sokos Hotel Vasilievsky

Tyyliltään eurooppalaista kaupunkihotellia jäljittelevä hotelli sijaitsee rauhallisella Vasilin saarella. Hotellissa on useita yksilöllisesti sisustettuja huoneita. Talvipalatsiin 2km ja Nevski prospektille 2,3km. Metroasema Vasileostrovskaja 750m.

 


Yllä on lyhyet kuvaukset Pietarin suosituimmista neljän tähden hotelleista. Voimme tarvittaessa järjestää majoituksen myös muista hotelleista.